6ος ποδηλατικός γύρος Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

facebook google plus rss
ΔΗΜΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ : ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ
Αρχική Δημότης Νέα - Ανακοινώσεις 6ος ποδηλατικός γύρος Δήμου Λίμνης Πλαστήρα
Print Friendly, PDF & Email
09/08/2016

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο “6ος ποδηλατικός γύρος του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα” που έγινε το Κυριακή 7 Αυγούστου στον παραλίμνιο ποδηλατόδρομο πλαζ Πεζούλας – Βοτανικός κήπος Νεοχωρίου με επιστροφή και τερματισμό στην πλαζ Πεζούλας.

Οι φίλοι του ορεινού ποδηλάτου έδωσαν το παρών στην αφετηρία και χάρηκαν μια διαδρομή μέσα στο δάσος και δίπλα από την πανέμορφη λίμνη Πλαστήρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πήραν μέρος πολλές οικογένειες με τα παιδία τους που ήρθαν από όλη σχεδόν την Θεσσαλία, καθώς και αρκετοί επισκέπτες που βρέθηκαν για τις διακοπές τους στην περιοχή μας.

Πρώτοι τερμάτισαν: Στους άντρες ο Μπαλατσός Γιάννης. Στις γυναίκες η Κλειδωνάρη Αννα και στα παιδία ο Ψήφης Γεώργιος και η Ψηφή Ελευθερία.

Οι τυχεροί της εκδήλωσης μετά από κλήρωση που έγινε με έπαθλα δύο ποδήλατα βουνού ήταν ο Κολάγγης Βασίλης και ο Παπαδημητρίου Αδάμος.

Ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα κ. Δημήτρης Τσιαντής και η οργανωτική επιτροπή ευχαριστούν τους μικρούς και μεγάλους φίλους του ποδηλάτου βουνού για τη συμμετοχή τους και ανανεώνουν το ραντεβού τους για τον ποδηλατικό γύρο του 2017.

social share
facebook icontwitter icongoogle plus iconpinterest icon