📍 9η Ανοιξιάτικη Γιορτή Παραδοσιακών Σπόρων (Σάββατο 27/5)

facebook google plus rss
ΔΗΜΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ : ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ
Αρχική Δημότης Νέα - Ανακοινώσεις 📍 9η Ανοιξιάτικη Γιορτή Παραδοσιακών Σπόρων (Σάββατο 27/5)
Print Friendly, PDF & Email
26/05/2023
Με δωρεάν διάθεση παραδοσιακών σπόρων πραγματοποιείται το Σάββατο 27/5 στο ξενοδοχείο «Ναϊάδες» η 9η Ανοιξιάτικη Γιορτή Παραδοσιακών Σπόρων.
Διοργανωτής η Ομάδα Παραδοσιακών Σπόρων “Η Αυλή των Κηπουρών”, από την οποία θα γίνουν ενημερωτικές ομιλίες για την αξία των παραδοσιακών σπόρων και την καλλιέργεια.
Η ανοιξιάτικη γιορτή θα είναι ανοιχτή για όλον τον κόσμο από τις 9 π.μ. έως τις 8 μ.μ. Ως διοργανωτές απευθύνουμε πρόσκληση στο κοινό της Λίμνης Πλαστήρα και της Καρδίτσας, ενώ ευχαριστούμε για την αμέριστη συμπαράσταση, το ξενοδοχείο “Ναϊάδες Hotel Resort” για τη φιλοξενία, καθώς και όλους τους χορηγούς μας, χωρίς την συμβολή των οποίων δεν θα ήταν δυνατή η πραγματοποίηση αυτής της προσπάθειας.
Ο δήμαρχος Δήμου Λίμνης Πλαστήρα κ. Παναγιώτης Νάνος, σχετικά με τη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης δήλωσε: «Στηρίζουμε την 9η Ανοιξιάτικη Γιορτή Παραδοσιακών Σπόρων στη Λίμνη Πλαστήρα, διότι μεταφέρει ισχυρά μηνύματα Οικολογίας και Εθελοντισμού. Αναδεικνύει και προωθεί παλαιούς ντόπιους σπόρους και φυτά και συνεπώς την παραγωγή αγαθών με ασύγκριτη ποιότητα και γεύση. Αξίζει έπαινος στην ομάδα «Η Αυλή των Κηπουρών», η οποία έρχεται για δεύτερη φορά να διαθέσει δωρεάν παλαιούς σπόρους και φυτά, να ενημερώσει, να προωθήσει μια άλλη κουλτούρα στην καλλιέργεια των κηπευτικών. Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και όσους συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια. Καλούμε όλον τον κόσμο να τιμήσει την εκδήλωση με την παρουσία του και να πάρει αν θέλει δωρεάν τους σπόρους και τα φυτά.»
social share
facebook icontwitter icongoogle plus iconpinterest icon