Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (διακοπές κυκλοφορίας και απαγορεύσεις στάθμευσης), στα πλαίσια του αγώνα με τίτλο «THE LAKE PLASTIRA»

facebook google plus rss
ΔΗΜΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ : ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ
Αρχική Δημότης Νέα - Ανακοινώσεις Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (διακοπές κυκλοφορίας και απαγορεύσεις στάθμευσης), στα πλαίσια του αγώνα με τίτλο «THE LAKE PLASTIRA»
Print Friendly, PDF & Email
03/07/2024

Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Καρδίτσας, εκδόθηκε η απόφαση 284/2024 με ΑΔΑ: ΨΘΠ746ΜΤΛΒ-25Κ και με την οποία ορίζονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (διακοπές κυκλοφορίας και απαγορεύσεις στάθμευσης), στα πλαίσια του αγώνα τριάθλου στον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα με τίτλο «THE LAKE PLASTIRA», που θα διεξαχθεί την Κυριακή (07/07/2024).

Συγκεκριμένα, την απαγόρευση κυκλοφορίας και στάθμευσης την Κυριακή (07/07/2024) και κατά τις ώρες από 07:40 έως 10:15:
α) Επί της δημοτικής οδού από την Πλαζ Πεζούλας έως τη διασταύρωση Καλυβίων Πεζούλας,
β) επί της Ε.Ο. Μητρόπολης – Νεοχωρίου, από τη διασταύρωση Καλυβίων Πεζούλας έως τον κυκλικό κόμβο στην είσοδο της Τ.Κ. Νεοχωρίου και
γ) Από τον κυκλικό κόμβο έως το τέλος της παράκαμψης Νεοχωρίου (περιφερειακός) για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα τριάθλου στον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα με τίτλο «THE LAKE PLASTIRA».

Κατά τις προαναφερόμενες ώρες δεν εκτελείται δρομολόγιο του ΚΤΕΛ.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την Επ. Οδ. Μητρόπολη – Μοσχάτο – Λαμπερό – Φράγμα Λίμνης Πλαστήρα – Νεοχώρι, σύμφωνα πάντα με την υφιστάμενη σήμανση.
Η κίνηση των οχημάτων έκτακτης ανάγκης (ασθενοφόρα, πυροσβεστικά, κ.λ.π.), θα διευκολύνεται από τις αστυνομικές δυνάμεις.
Η παρούσα είναι προσωρινή και ισχύει μόνο για το ως άνω αναφερόμενο χρονικό διάστημα.
Οι παραβάτες της παρούσης, θα διώκονται και θα τιμωρούνται με πρόστιμο ή κράτηση, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Η εκτέλεση της παρούσης ανατίθεται στο Α.Τ. Λίμνης Πλαστήρα και στο Τ.Τ. Καρδίτσας.

Δείτε την ανακοίνωση εδώ.

social share
facebook icontwitter icongoogle plus iconpinterest icon