Περιοδεία κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον κ. Νίκο Παππά στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

facebook google plus rss
ΔΗΜΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ : ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ
Αρχική Δημότης Νέα - Ανακοινώσεις Περιοδεία κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον κ. Νίκο Παππά στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα
Print Friendly, PDF & Email
06/10/2020

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. με επικεφαλής τον κ. Νίκο Παππά, βουλευτή και τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. επισκέφθηκε το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα.

Ο Δήμαρχος κ. Παναγιώτης Νάνος ενημέρωσε τον κ. Παππά και το κλιμάκιο για τα προβλήματα που προκάλεσε η θεομηνία σε δίκτυα υποδομών, κατοικίες και εγκαταστάσεις, καθώς και στην αγροτική παραγωγή.

Μετά το δημαρχείο επισκέφθηκαν τη Φυλακτή, κοινότητα η οποία δοκιμάστηκε από τη θεομηνία και έχει τις περισσότερες καταστροφές, καθώς και άλλα χωριά μέχρι το ποτάμι του Καριτσιώτη που έχει καταστραφεί ολοσχερώς.

Σε δήλωσή του ο κ. Παππάς αναφέρει:

«Στη Λίμνη Πλαστήρα κατέρρευσαν δρόμοι και γέφυρες, χωριά αποκλείστηκαν. Απαιτείται άμεση και γενναία παρέμβαση κυβέρνησης-περιφέρειας για την ανάταξη των υποδομών και τη στήριξη των δήμων. Εάν η Πολιτεία αφήσει απλώς να σβήσουν τα φώτα της δημοσιότητας, ο χειμώνας για τους μόνιμους κατοίκους της περιοχής θα είναι από δύσκολος έως οδυνηρός. Πρέπει να στηριχθεί η τοπική αυτοδιοίκηση, να βοηθηθεί στα ζητήματα των μελετών για να υπάρξει πάρα πολύ σοβαρή δουλειά για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου. Είναι ζήτημα ζωής και θανάτου για τον κόσμο, ο οποίος ζει και εργάζεται στην Λίμνη Πλαστήρα. Δεν είναι κάτι με το οποίο μπορούμε να παίζουμε. Δεν είναι κάτι για το οποίο έχουμε χρόνο να αναλώσουμε. Έρχεται χειμώνας και η αντίδραση πρέπει να είναι γρήγορη, εμφατική και μεγάλης κλίμακας».

Τον Νίκο Παππά συνόδευαν η πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία. Καρδίτσας Παναγιώτα Βράντζα, ο συντονιστής της ΝΕ Καρδίτσας, Ηλίας Αντωνίου και ο συνεργάτης του τομεάρχη, Κώστας Αγόρης.

social share
facebook icontwitter icongoogle plus iconpinterest icon