Αναγνώριση της προσφοράς του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

facebook google plus rss
ΔΗΜΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ : ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ
Αρχική Δημότης Νέα - Ανακοινώσεις Αναγνώριση της προσφοράς του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα
Print Friendly, PDF & Email
24/04/2023

Με την ανακήρυξη μεγάλου χορηγού στο 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και μη, οι οργανωτές της ξεχωριστής αυτής εκδήλωσης «Δρυάδες εν Πλώ» τίμησαν το Δήμο Πλαστήρα, μαζί και άλλους χορηγούς της διοργάνωσης. Η εκδήλωση έγινε την Κυριακή (23/4/2023), ώρα 6 μ.μ. όπου και έγινε παρουσίαση του 6ου IDFD, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 25 – 28 Μαϊου 2023 στους Δήμους Καρδίτσας, Μουζακίου και στο θέατρο Πεζούλας Λίμνης Πλαστήρα.

Το αναμνηστικό παρέλαβε ο δήμαρχος λίμνης Πλαστήρα κ. Παναγιώτης Νάνος από την πρόεδρο κ. Μαρία Καραπαναγιώτη, η οποία αναφέρθηκε στην συμβολή του Δήμου στην διοργάνωση. Στην αντιφώνησή του ο δήμαρχος ανέφερε ότι αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους οργανωτές, διότι με το Διεθνές Φεστιβάλ, οι «Δρυάδες» δίνουν διαβατήριο στη χώρα για την προώθηση της Ισότιμης Πρόσβασης, της Συμπερίληψης, της Δημιουργίας και του Πολιτισμού.

Η δημοτική αρχή και για άλλους λόγους έχει θέσει σε υψηλή προτεραιότητα την μετατροπή της Λίμνης Πλαστήρα σε τόπο φιλικό και προσβάσιμο στα ΑμεΑ. Για αυτό το σκοπό δημιουργούμε Πάρκο Ισότιμης Πρόσβασης με παιδική χαρά για ΑμεΑ και προσαρμόζουμε το θέατρο της Πεζούλας για την φιλοξενία του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και μη. Στηρίζουμε την διοργάνωση διότι 10 χρόνια τώρα απέδειξε ότι αποτελεί καταξιωμένο θεσμό, με προοπτική σύνδεσης της Καρδίτσας με το διεθνές Γίγνεσθαι ανθρωπιστικών αξιών.

 

social share
facebook icontwitter icongoogle plus iconpinterest icon