Πολιτιστικό Κέντρο Κερασιάς

facebook google plus rss
ΔΗΜΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ : ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ
Αρχική Δημότης Μουσεία - Λαογραφικές Αίθουσες Πολιτιστικό Κέντρο Κερασιάς
Print Friendly, PDF & Email

Κερασιά, Δ.Ε. Πλαστήρα Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

dlplastira@plastiras-ota.gr

https://plastiras-ota.gr/

Το Πολιτιστικό Κέντρο Κερασιάς βρίσκεται στην κορυφή του χωριού, σε ένα μαγευτικό σημείο με απέραντη θέα στο κατάφυτο από έλατα βουνό, στη λίμνη Πλαστήρα, στο Μουζάκι έως και τα Μετέωρα.

Το κτίριο ανακαινίσθηκε πλήρως (ήταν το παλιό Δημοτικό Σχολείο ) με δυο χρηματοδοτήσεις Leader: η μία αφορούσε στον περιβάλλοντα χώρο και στον εξοπλισμό και η άλλη στο ίδιο το κτίριο.

Η αρχιτεκτονική του συνίσταται στην εναλλαγή πέτρας και σοβά και με σεβασμό στο περιβάλλον διαμορφώθηκε ένα εξαιρετικό αρχιτεκτόνημα πλήρως ενταγμένο στο χώρο.

Όσον αφορά το κτίριο, υπάρχει μια μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων με 200 καθίσματα, οργανωμένη κουζίνα, αποθήκη και τουαλέτες προσβάσιμες από ΑΜΕΑ, χώρος υποδοχής και μεγάλη βεράντα.

Διαθέτει πλήρη εξοπλισμό για μουσικές εκδηλώσεις, προβολές ντοκιμαντέρ – ταινιών καθώς και υπολογιστές για σύνδεση στο internet, δυο μεγάλες τηλεοράσεις και τηλεφωνικό κέντρο με πολυμηχάνημα.

Ο περιβάλλον χώρος του Πολιτιστικού Κέντρου είναι περίπου 2000 τ.μ. και είναι κατάλληλος για καλοκαιρινές συναυλίες και εκδηλώσεις.

Όλα αυτά μαζί συνθέτουν ένα υπέροχο χώρο για ποικίλες δραστηριότητες που αφορούν σε όλες τις ηλικίες και αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι του Δήμου.

social share
facebook icontwitter icongoogle plus iconpinterest icon