Δήμος Λίμνης Πλαστήρα – Αθλητικό Καλοκαίρι 2013

facebook google plus rss
ΔΗΜΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ : ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ
Αρχική Δημότης Νέα - Ανακοινώσεις Δήμος Λίμνης Πλαστήρα – Αθλητικό Καλοκαίρι 2013
Print Friendly, PDF & Email
16/12/2013

ΔΗΜΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

Αθλητικό καλοκαίρι 2013

Ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα διοργανώνει Αθλητικές δραστηριότητες και αγώνες σε όλα τα Δ.Δ. του Δήμου. Σκοπός των εκδηλώσεων είναι η συμμετοχή, η ψυχαγωγία και η δημιουργική απασχόληση με τον αθλητισμό των παιδιών ή μεγαλύτερων σε ηλικία επισκεπτών που θα βρίσκονται στο Δ.Δ. του Δήμου κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Για ένα συνεχόμενο μήνα θα υπάρξει γκάμα αθλητικών δραστηριοτήτων που αφορούν το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το βόλεϊ, το ποδήλατο βουνού, το ψάρεμα, το μίνι τένις, την κολύμβηση καθώς και περιπάτους στο δάσος.

Ο Δήμαρχος κ. Τσιαντής Δημήτριος και οι συνεργάτες του στοχεύουν κάθε χρόνο οι εκδηλώσεις να έχουν την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή (κατά την περυσινή χρονιά συμμετείχαν πάνω από 400 παιδιά & ενήλικες – και προσέφεραν ψυχαγωγία σε πολλούς περισσότερους). Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι πολλοί συντοπίτες μας σχεδιάζουν τις διακοπές τους στον ορεινό Δήμο μας για να συμμετέχουν στις αθλητικές εκδηλώσεις μας.

Για μια φορά ακόμα θα πραγματοποιηθούν, η Ημέρα Ψαρέματος με καλάμι που θα γίνει την Κυριακή 28 Ιουλίου και ώρα 7:00πμ στην παραλίμνια περιοχή Μορφοβουνίου, και το Ποδήλατο Βουνού που θα γίνει την Κυριακή 11 Αυγούστου με ώρα εκκίνησης 6:00μ.μ και αφετηρία την πλαζ Πεζούλας και διαμέσου του παραλίμνιου ποδηλατόδρομου έως το βοτανικό κήπο Νεοχωρίου με επιστροφή και τερματισμός στην πλαζ Πεζούλας.

Οι αθλητικές εκδηλώσεις έχουν γίνει πλέον θεσμός. Όπως γίνεται με τον διάπλου της λίμνης Πλαστήρα που για 15η συνεχή χρονιά μαζεύει αθλητές από όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας μας, και διαφημίζει την λίμνη και τον Δήμο μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Για 15η συνεχή χρονιά ο Δήμος μας υλοποιεί ένα πρωτοποριακό αθλητικό καλοκαίρι με δράσεις καινοτόμες για τα δεδομένα της τοπικής Αυτοδιοίκησης όχι μόνο στον Νομό μας αλλά και στην επικράτεια.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα του Αθλητικού καλοκαιριού 2013 εδώ.

social share
facebook icontwitter icongoogle plus iconpinterest icon