📍 Εγγραφές κατασκηνωτών –τριών στις παιδικές εξοχές (κατασκηνώσεις) Νεράιδας

facebook google plus rss
ΔΗΜΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ : ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ
Αρχική Δημότης Νέα - Ανακοινώσεις , Νέα – Ανακοινώσεις Κέντρο Κοινότητας 📍 Εγγραφές κατασκηνωτών –τριών στις παιδικές εξοχές (κατασκηνώσεις) Νεράιδας
Print Friendly, PDF & Email
30/06/2022

Στα πλαίσια λειτουργίας των παιδικών εξοχών (κατασκηνώσεων) Νεράιδας Πεζούλας του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα, σύμφωνα με τo ΦΕΚ 2107/Β΄/28-04-2022 ΚΥΑ «Ανάθεση οργάνωσης και λειτουργίας κατασκηνώσεων του κρατικού προγράμματος σε Δήμους» για την έναρξη της εγγραφής και επιλογής παιδιών σας κάνουμε γνωστά τα κατωτέρω:

Ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα έχει αναλάβει την ευθύνη οργάνωσης και λειτουργίας των παιδικών εξοχών – κατασκηνώσεων της Νεράιδας Πεζούλας, οι οποίες θα λειτουργήσουν κατά την καλοκαιρινή περίοδο 2022.

Στις κατασκηνώσεις θα γίνονται δεκτά παιδιά που έχουν ανάγκη παραθερισμού, αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 6 έως 16 ετών, ήτοι γεννημένα από 01/01/2006 έως 31/12/2016.

Οι κατασκηνωτικές περίοδοι θα είναι τρεις (3) και θα έχουν διάρκεια δέκα (10) ημερών κάθε μια:

📅 1η Περίοδος από 1/8/2022 έως 10/8/2022 θα φιλοξενηθούν παιδιά
📅 2η Περίοδος από 13/8/2022 έως 22/8/2022 θα φιλοξενηθούν παιδιά
📅 3η Περίοδος από 24/8/2022 έως 2/9/2022 θα φιλοξενηθούν ηλικιωμένοι

Η άφιξη και η αποχώρηση των παιδιών από την κατασκήνωση θα γίνεται με ευθύνη του γονέα – κηδεμόνα.

Ο Τρόπος και η διαδικασία της εγγραφής των κατασκηνωτών περιγράφεται αναλυτικά στην ανωτέρω Κ.Υ.Α.
Σύμφωνα με το άρθρο 6 της ανωτέρω Κ.Υ.Α. καθορίζεται το ποσό συμμετοχής για τους κατασκηνωτές σε τριάντα (30,00)€, το οποίο θα καταβάλλεται όταν το παιδί θα επιλεχθεί στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα. Η καταβολή του ποσού θα γίνεται στον λογαριασμό του Δήμου, της Εθνικής τράπεζας που είναι:

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: 368/540927-68

ΙΒΑΝ: GR3901103680000036854092768

Τα παιδιά των πολύτεκνων και τρίτεκνων οικογενειών, των οικογενειών που ο ένας ή και οι δύο γονείς είναι άνεργοι καθώς και των οικογενειών που είναι δικαιούχοι του προγράμματος ΚΕΑ δεν θα καταβάλλουν συμμετοχή.

Προσοχή! Στην απόδειξη της τράπεζας πρέπει να αναγράφεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ το όνομα γονέα καταθέτη και το ΑΦΜ του, καθώς και το όνομα του τέκνου με αιτιολογία συμμετοχή στην κατασκήνωση Νεράιδας Καρδίτσας.

Για την εγγραφή των παιδιών απαιτείται:
– Αίτηση-Υπεύθυνη δήλωση του γονέα στην οποία θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο, το φύλο και η ημερομηνία γέννησης του παιδιού. Επιπλέον θα αναγράφεται το ύψος του ετήσιου οικογενειακού εισοδήματος του φορολογικού έτους 2021, ο αριθμός των προστατευόμενων μελών , οι ηλικίες των τέκνων, ο τύπος της οικογένειας (π.χ. μονογονεϊκή, τρίτεκνη, πολύτεκνη), άλλα κοινωνικά χαρακτηριστικά (π.χ. άνεργοι, ανασφάλιστοι, σε κατάσταση ενδείας, οικογένειες σε κρίση , πληθυσμιακές μειονότητες κ.λ.π)

– Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας αιτούντος γονέα

– Εκκαθαριστικό σημείωμα φορολογικού έτους 2021

– Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

– Βεβαίωση ιδιώτη γιατρού ή γιατρού του ασφαλιστικού φορέα στην οποία υποχρεωτικά να αναγράφεται : η κατάσταση υγείας του παιδιού , ο εμβολιασμός του με τα υποχρεωτικά εμβόλια , ότι δεν πάσχει από μεταδοτικά νοσήματα , ότι η εν γένει κατάσταση της υγείας του επιτρέπει τη συμμετοχή του σε κατασκηνωτικό πρόγραμμα και τυχόν λοιπές παρατηρήσεις (φαρμακευτική αγωγή , αλλεργίες κ.λ.π)

– Φωτοτυπία βιβλιαρίου υγείας παιδιού.

Ειδικότερα, για τις κάτωθι περιπτώσεις:
– Μονογονεϊκή οικογένεια: το έντυπο της επιμέλειας και της γονικής μέριμνας

– Άνεργοι: βεβαίωση ανεργίας ΟΑΕΔ έκδοσης εντός 5 ημερών πριν την υποβολή της αίτησης

– Αλλοδαποί: φωτοτυπία άδειας διαμονής σε ισχύ

Προσοχή! ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΜΕΧΡΙ 15-07-2022

Στην αίτηση – υπεύθυνη δήλωση να αναγράφεται και η προτίμηση του κατασκηνωτή ως προς την κατασκηνωτική περίοδο που θέλει να συμμετάσχει.

Στην επιλογή των κατασκηνωτών θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ως προς την ημερομηνία υποβολής της αίτησης, τους οικονομικά ασθενέστερους και τους δημότες του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα.

Για την αίτηση συμμετοχής στην κατασκήνωση και οτιδήποτε άλλο απαραίτητο έγγραφο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στην ιστοσελίδα του Δήμου, από όπου μπορούν να τα εκτυπώσουν.
Οι αιτήσεις μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα κατατίθενται ή θα ταχυδρομούνται στον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα και στη διεύθυνση :

ΔΗΜΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ (Για παιδικές εξοχές-κατασκηνώσεις)
ΜΟΡΦΟΒΟΥΝΙ
Τ.Κ. 43150 ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Τηλέφωνα επικοινωνίας για πληροφορίες: 24413-52216 και 24413-52202

Δείτε την ανακοίνωση αναλυτικά εδώ.

Δείτε οδηγίες και ενημέρωση για τα παιδιά στον ακόλουθο σύνδεσμο: ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Κατεβάστε το δελτίο συμμετοχής παιδιών εδώ: ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ

Κατεβάστε το δελτίο συμμετοχής ηλικιωμένων εδώ:  ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ

Κατεβάστε την καρτέλα κατασκηνωτή/τριας εδώ: ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΡΤΕΛΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΗ

 

social share
facebook icontwitter icongoogle plus iconpinterest icon