Ενημερωτική ημερίδα στα Καλύβια Πεζούλας για τις «Τοπικές Δράσεις Κοινωνικής Ένταξης για Ευάλωτες Ομάδες»

facebook google plus rss
ΔΗΜΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ : ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ
Αρχική Δημότης Νέα - Ανακοινώσεις Ενημερωτική ημερίδα στα Καλύβια Πεζούλας για τις «Τοπικές Δράσεις Κοινωνικής Ένταξης για Ευάλωτες Ομάδες»
Print Friendly, PDF & Email
17/12/2013

Διοργανώνεται από τον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα και την Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΕΝΤΟΣ», την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, ενημερωτική ημερίδα για την Πράξη «Ευκαιρίες απασχόλησης για όλους τους πολίτες» που αφορά στην προώθηση στην αγορά εργασίας 90 ανέργων από ευάλωτες κοινωνικά ομάδες.

Ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα, συμμετέχοντας στην Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΕΝΤΟΣ», ξεκινά την υλοποίηση της Πράξης «Ευκαιρίες Απασχόλησης για όλους τους πολίτες». Φορέας υλοποίησης είναι η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΕΝΤΟΣ», στην οποία συμμετέχουν: η Περιφέρεια Θεσσαλίας, οι δήμοι Καρδίτσας, Μουζακίου και Λίμνης Πλαστήρα, το Εμπορικό Επιμελητήριο, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο, το Κέντρο Γυναικών Καρδίτσας, το Νομαρχιακό Σωματείο Καρδίτσας ΑμεΑ, το Δίκτυο ROM, τα ΚΕΚ «Δίας» και «Έρευνα» και η ΑΝ.ΚΑ Α.Ε., ως συντονιστής εταίρος.

Μέσω της υλοποίησης της Πράξης, θα επιχειρηθεί η προώθηση στην απασχόληση 90 ανέργων που προέρχονται από ευπαθείς κοινωνικά ομάδες (ΑμεΑ, μακροχρόνια άνεργοι άνω των 45 με χαμηλά τυπικά προσόντα, αρχηγοί μονογονεϊκών οικογενειών, άτομα σε κατάσταση φτώχειας ή επαπειλούμενα από φτώχεια, άτομα με πολιτισμικές ιδιαιτερότητες και μετανάστες) και κατοικούν μόνιμα στους δήμους Λίμνης Πλαστήρα, Καρδίτσας Μουζακίου.

Η Πράξη εντάσσεται στο πλαίσιο της Δράσης 3: «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες» του Ε.Π. του ΕΣΠΑ «Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (EKT). Φορέας Διαχείρισης είναι η Ειδική Υπηρεσία για την Κοινωνική Ένταξη και την Κοινωνική Οικονομία, του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης, ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα, ανοιχτή προς το κοινό, την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, στο Κατάστημα «Ζαρνάβαλος», στα Καλύβια Πεζούλας.

Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται:

Στην ΑΝ.ΚΑ: Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 34 (2ος όροφος)
Τηλ. Επικοινωνίας: 24410 42363
Πρόσωπα επικοινωνίας: Χαλάτσης Θωμάς, Σέγγη Χρυσαυγή

Στο Κέντρο Γυναικών Καρδίτσας: Διεύθυνση: Σταμούλη 9
Τηλ. Επικοινωνίας: 24410 71594, 2441075141

Στην ιστοσελίδα www.topeko-entos.gr

social share
facebook icontwitter icongoogle plus iconpinterest icon