ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

facebook google plus rss
ΔΗΜΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ : ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ
Αρχική Δημότης Μη κατηγοριοποιημένο , Νέα – Ανακοινώσεις Κέντρο Κοινότητας ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Print Friendly, PDF & Email
13/11/2018

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Λίμνης Πλαστήρα, το οποίο λειτουργεί από το τέλος Ιανουαρίου 2018 στο Μορφοβούνι Καρδίτσας και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας, πραγματοποίησε επίσκεψη στο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας.

 

Τα στελέχη του κέντρου, στο πλαίσιο δικτύωσης με φορείς και δομές, συναντηθήκαμε με την Κοινωνική Υπηρεσία και την Ψυχιατρική του Γ.Ν.Κ.. Ενημερώθηκαν οι εργαζόμενοι για τις παροχές που προσφέρονται από τη δομή και τονίστηκε ο σημαντικός ρόλος της διασύνδεσης των πολιτών με τις υπηρεσίες ιατρικού, κοινωνικού, εκπαιδευτικού  και εργασιακού χαρακτήρα. Τέλος, τα στελέχη ενημερωθήκαμε για τις υπηρεσίες που παρέχονται από την κοινωνική υπηρεσία και παράλληλα μας ανέφεραν τις ανάγκες των ασθενών και ειδικότερα την επιτακτική ανάγκη της κοινωνικής ένταξης των ψυχικά πασχόντων.

 

Συνεπώς, ορίστηκε η αρχή της συνεργασίας των δυο δομών – υπηρεσιών για την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πολιτών του Δήμου.

social share
facebook icontwitter icongoogle plus iconpinterest icon