Επιτυχής διεξαγωγή του 1ου αγώνα ορεινού δρόμου “Plastira s Lake Trail Race”

facebook google plus rss
ΔΗΜΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ : ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ
Αρχική Δημότης Νέα - Ανακοινώσεις Επιτυχής διεξαγωγή του 1ου αγώνα ορεινού δρόμου “Plastira s Lake Trail Race”
Print Friendly, PDF & Email
19/04/2017

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος αγώνας ορεινού δρόμου με την ονομασία “PLASTIRA S LAKE TRAIL RACE“, που συνδιοργάνωσε ο Αθλητικός πολιτιστικός σύλλογος Καρδίτσας Περσέας και ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα, την Κυριακή 09/04/2017. Ο τελικός αριθμός των εγγραφών ήταν εντυπωσιακός και έφτασε περίπου τις 500 συμμετοχές με δρομείς από ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και με συμμετοχές από την Ολλανδία και τη Γαλλία. Από νωρίς το πρωί στα Καλύβια Πεζούλας στήθηκε ένα διαφορετικό, για τα δεδομένα της περιοχής σκηνικό, που έδινε έντονο γιορτινό κλίμα, με τους δρομείς να γεμίζουν τους δρόμους του χωριού. Στις 10.00 ο Δήμαρχος, Δημήτρης Τσιαντής, αφού καλωσόρισε τους αθλητές, έδωσε την εκκίνηση του αγώνα των 10 χλμ από τα Καλύβια Πεζούλας, ενώ 15 λεπτά αργότερα ξεκίνησαν και οι δρομείς των 20 χλμ.

Με τον καιρό μεγάλο σύμμαχο αγώνας ολοκληρώθηκε με ασφάλεια και οι δρομείς είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν στη διαδρομή τους, τη μοναδική ομορφιά του φυσικού περιβάλλοντος που προσφέρει η περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα, αφού οι δρομείς των 10 χλμ ακολούθησαν την παραλίμνια διαδρομή από τα Καλύβια Πεζούλας έως το Βοτανικό Κήπο Νεοχωρίου και οι δρομείς των 20 χλμ έφτασαν μέχρι το Νεοχώρι και τη Νεράιδα.

Όλοι οι συμμετέχοντες, παρόλη την κούραση, κατά τον τερματισμό τους, με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη, εντυπωσιασμένοι τόσο από την περιοχή όσο και από την άψογη διοργάνωση, ανανεώσαν το ραντεβού τους στη Λίμνη Πλαστήρα για του χρόνου, όπου βάζοντας τον πήχη ψηλότερα, αναμένεται ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή αθλητών.

social share
facebook icontwitter icongoogle plus iconpinterest icon