Επιτυχής διοργάνωση εκδηλώσεων παρουσίασης βιβλίου στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

facebook google plus rss
ΔΗΜΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ : ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ
Αρχική Δημότης Νέα - Ανακοινώσεις Επιτυχής διοργάνωση εκδηλώσεων παρουσίασης βιβλίου στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα
Print Friendly, PDF & Email
11/08/2017

Mε επιτυχία διοργανώθηκαν στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα οι δύο εκδηλώσεις παρουσίασης του βιβλίου της Τέσυς Μπάιλα “Άγριες Θάλασσες”.

Η πρώτη παρουσίαση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8 Αυγούστου στις 19:30 στο Δημοτικό Σχολείο Κρυονερίου και συνδιοργανώθηκε από το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα, το Τοπικό Συμβούλιο Κρυονερίου και τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ. Την εκδήλωση συντόνισε ο Πρόεδρος του Τ. Σ. Κρυονερίου κος Βασίλειος Παπουτσής. Για το βιβλίο μίλησε η κα Βασιλική Διαμάντη, διαχειρίστρια του blog “Βιβλιομανία – Βιβλιολατρεία”, η οποία έπειτα απηύθυνε ερωτήσεις προς τη συγγραφέα. Αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασε η κα Παρασκευή Αλεξίου, πολιτικός επιστήμονας.

Η δεύτερη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Αυγούστου στις 19:30 στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Νεοχωρίου και συνδιοργανώθηκε από το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα και τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ. Την εκδήλωση συντόνισε ο κος Γιώργος Καραντώνης, Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων Νεοχωρίου. Για το βιβλίο μίλησε ο κος Παναγιώτης Νάννος, συγγραφέας. Αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασε η κα Βασιλική Διαμάντη, διαχειρίστρια του blog “Βιβλιομανία – Βιβλιολατρεία” η οποία στη συνέχεια απηύθυνε ερωτήσεις προς τη συγγραφέα.

Και στις δύο εκδηλώσεις η συγγραφέας συνομίλησε με το κοινό και υπέγραψε αντίτυπα των βιβλίων της. Χαιρετισμό προς τους παραβρισκόμενους απηύθυνε ο Δήμαρχος του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα κος Δημήτριος Τσιαντής και ο Αντιδήμαρχος κος Βασίλειος Κελεπούρης.

social share
facebook icontwitter icongoogle plus iconpinterest icon