Επιτυχής Διοργάνωση Ημερίδας με θέμα «Διατροφικές Διαταραχές και Τρόποι Αντιμετώπισης»

facebook google plus rss
ΔΗΜΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ : ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ
Αρχική Δημότης Νέα – Ανακοινώσεις Κέντρο Κοινότητας Επιτυχής Διοργάνωση Ημερίδας με θέμα «Διατροφικές Διαταραχές και Τρόποι Αντιμετώπισης»
Print Friendly, PDF & Email
27/09/2022

Στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα, την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022 διοργανώθηκε Ημερίδα, με θέμα «Διατροφικές Διαταραχές και Τρόποι Αντιμετώπισης» από το Κέντρο Κοινότητας και το Πρόγραμμα «ΤΕΒΑ». Σκοπός της Ημερίδας ήταν η ενημέρωση των ωφελούμενων του προγράμματος για θέματα που αφορούν τις διατροφικές συνήθειες των πολιτών και τυχόν αναδυόμενες διαταραχές.
Σημαντικό σημείο της ομιλίας αποτέλεσε η εισήγηση του Δημάρχου Λίμνης Πλαστήρας, κου Παναγιώτη Νάνου, για την επικείμενη λειτουργία επισιτιστικού προγράμματος υπό την αρωγή των τοπικών επιχειρήσεων εστίασης σε αδύναμους οικονομικά και κοινωνικά συμπολίτες της περιοχής της λίμνης Πλαστήρα, καθώς και η λειτουργία κοινωνικού παντοπωλείου όπου θα διατίθενται είδη πρώτης ανάγκης, ένδυσης, υπόδησης, βιβλίων και παιχνιδιών. Ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα συμμερίζεται και μεριμνά για τις ανάγκες των πολιτών μέσα από την υλοποίηση προγραμμάτων ανθρωπιστικού και κοινωνικού χαρακτήρα

*Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Λ. Πλαστήρα εντάσσεται στο «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

social share
facebook icontwitter icongoogle plus iconpinterest icon