Κάθε Παρασκευή προληπτική εξέταση για κορωνοϊό για τους δημότες Λίμνης Πλαστήρα

facebook google plus rss
ΔΗΜΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ : ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ
Αρχική Δημότης Νέα - Ανακοινώσεις Κάθε Παρασκευή προληπτική εξέταση για κορωνοϊό για τους δημότες Λίμνης Πλαστήρα
Print Friendly, PDF & Email
19/05/2021

Το άνοιγμα των επιχειρήσεων, η χαλάρωση των μέτρων και η ελεύθερη διακίνηση ανθρώπων από τόπο σε τόπο, είναι αυτό που θέλαμε, πόσο μάλλον στη Λίμνη Πλαστήρα που αποτελεί δημοφιλή ορεινό προορισμό. Ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ είναι ελεύθερος κορωνοϊού μέχρι στιγμής.

Όμως δεν πρέπει να εφησυχάζουμε, ούτε να υποτιμούμε τον κίνδυνο, διότι ο κορωνοϊός είναι ανάμεσά μας. Μέχρι να εμβολιαστούμε όλοι οφείλουμε να προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους άλλους.

Ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ καθιερώνει εβδομαδιαίο προληπτικό έλεγχο για δημότες και επισκέπτες στην περιοχή, ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ως εξής:

Πλατεία Μορφοβουνίου 8 π.μ. – 10 π.μ.

Πλατεία Νεοχωρίου 10 π.μ. – 12 μεσημέρι

Πλατεία Κρυονερίου 12 μ.μ. – 14 μ.μ.

Παρακαλούνται όσοι έχουν συμπτώματα, έστω και ήπια, ή εκτιμούν ότι έχουν λόγους να εξεταστούν προληπτικά, παρακαλούνται να προσέρχονται για έλεγχο. Όσο πιο έγκαιρα αντιμετωπίζουμε τα συμπτώματα, τόσο πιο ήπια είναι η νόσος. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι ο εφησυχασμός και η υποτίμηση της νόσου. Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία.

Όσοι δημότες έχουν προγραμματισμένο να κάνουν το εμβόλιο για κορονοϊό και δεν έχουν τρόπο να μετακινηθούν, μπορούν να εξυπηρετηθούν με αυτοκίνητο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα, τηλ.24413-52200, (Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι).

Από το Γραφείο Επικοινωνίας του Δήμου

social share
facebook icontwitter icongoogle plus iconpinterest icon