Κυριακή 9 Αυγούστου – Ποδηλατικός γύρος 201

facebook google plus rss
ΔΗΜΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ : ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ
Αρχική Δημότης Νέα - Ανακοινώσεις Κυριακή 9 Αυγούστου – Ποδηλατικός γύρος 201
Print Friendly, PDF & Email
06/08/2015

Την Κυριακή 09 Αυγούστου και ώρα 18:00 μ.μ. για 10η συνεχή χρονιά ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα θα πραγματοποιήσει τον ποδηλατικό γύρο. Είναι μια εκδήλωση που σκοπό έχει να φέρει τους φίλους του ορεινού ποδηλάτου στην περιοχή μας και συγκεκριμένα στη διαδρομή 12χιλ. πλαζ Πεζούλας, Βοτανικός κήπος Νεοχωρίου – πλαζ πεζούλας, να θαυμάσουν την περιοχή μας να περάσουν ένα ευχάριστο απόγευμα στη φύση, να ασχοληθούν με το αγαπημένο τους χόμπι και να αναπτύξουν την ευγενή άμιλλα, ενισχύοντας την ανάπτυξη του αθλητικού πνεύματος.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και κάθε διαγωνιζόμενος πρέπει να φέρει το ποδήλατό του και υποχρεωτικά το κράνος του. Τα παιδία κάτω των 14 χρονών να συνοδεύονται από τον κηδεμόνα τους.

Οι ποδηλάτες θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο εκκίνησης στην πλαζ Πεζούλας στις 17:00μ.μ. για τεχνικό έλεγχο του ποδηλάτου και ενημέρωση.

Η διαδρομή είναι σηματοδοτημένη σύμφωνα με τους κανονισμούς της διεθνούς ομοσπονδίας ποδηλάτου.

Σε όλους θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια στους νικητές. Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα κληρωθούν στους συμμετέχοντες δύο αγωνιστικά ποδήλατα βουνού.

Ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα κ. Τσιαντής Δημήτριος και το Δ.Σ. του δήμου καλεί όλους τους φίλους του ορεινού ποδηλάτου να συμμετέχουν στην μοναδική αυτή εκδήλωση που γίνετε στην περιοχή της λίμνης Πλαστήρα.

Δηλώσεις συμμετοχής στην γραμματεία που θα βρίσκετε στον χώρο της εκδήλωσης ή στο Δημαρχείο τηλ. 24413 52200.

social share
facebook icontwitter icongoogle plus iconpinterest icon