Κοινό μέτωπο Περιφέρειας Θεσσαλίας και Δήμου Λίμνης Πλαστήρα για την αποκατάσταση των υποδομών και την ανάπτυξη της Λίμνης

facebook google plus rss
ΔΗΜΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ : ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ
Αρχική Δημότης Νέα - Ανακοινώσεις Κοινό μέτωπο Περιφέρειας Θεσσαλίας και Δήμου Λίμνης Πλαστήρα για την αποκατάσταση των υποδομών και την ανάπτυξη της Λίμνης
Print Friendly, PDF & Email
18/01/2021

Με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό συναντήθηκε ο δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα Παναγιώτης Νάνος. Επίκεντρο της συζήτησης οι επιπτώσεις του κυκλώνα «Ιανός» και οι πρόσφατες κατολισθήσεις στην Αγία Μαρίνα και την Πεζούλα, το θέμα της αποκατάστασης του οδικού κυκλώματος της λίμνης Πλαστήρα.

Οι ανάγκες του οδικού δικτύου συνεκτιμήθηκαν με τον αντιπεριφερειάρχη κ. Κ. Νούσιο και το Δ/ντή Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Δ. Κουτρουμάνο.

Επίσης συζητήθηκε το θέμα διευθέτησης της κοίτης των χειμάρρων, του καθαρισμού της λίμνης και της μελέτης για τα φερτά υλικά που «μπάζωσαν» τη λίμνη.

Ο κ. Αγοραστός έδειξε πραγματικό ενδιαφέρον για την επίλυση των προβλημάτων και για την αποκατάσταση των υποδομών στη λίμνη Πλαστήρα και είπε ότι είναι κοινός στόχος η ανάπτυξη της λίμνης Πλαστήρα, προκειμένου να αποκτήσει και πάλι τη θέση της στους ορεινούς προορισμούς της χώρας.

social share
facebook icontwitter icongoogle plus iconpinterest icon