Ο Δήμος λίμνης Πλαστήρα και η αξιολόγηση των δομών

facebook google plus rss
ΔΗΜΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ : ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ
Αρχική Δημότης Νέα - Ανακοινώσεις Ο Δήμος λίμνης Πλαστήρα και η αξιολόγηση των δομών
Print Friendly, PDF & Email
17/12/2013

Σε σχέση με δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν “ανησυχίες” σε σχέση με την αξιολόγηση των δομών του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα και τη διασύνδεση αυτής (της αξιολόγησης) με… επιχείρηση ξεπουλήματος της περιοχής, δηλώνουμε ότι ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα, Δήμος από τους ελάχιστους πανελλαδικά που έχει ΜΗΔΕΝΙΚΟ δανεισμό, χωρίς ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις και άριστη οικονομική διάρθρωση,δεν έχει τίποτε να φοβηθεί από την αξιολόγηση των δομών και υπηρεσιών του.

Το αντίθετο, θα εκμεταλλευτεί την απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, για ένταξή του στην αξιολόγηση, ώστε να αναδείξει την αναγκαιότητα της πλήρους στελέχωσης συγκεκριμένων υπηρεσιών του (βασικά της τεχνικής και οικονομικής), στη λογική της απόλυτης λειτουργίας ως “μοντέλου” ορεινού Δήμου, που είναι και ο απόλυτος στόχος μας (άλλοι Δήμοι υπερχρεωμένοι λογικό είναι να ανησυχούν).

Σ ότι αφορά υπόλοιπες αιτιάσεις περί… ξεπουλήματος σε συμφέροντα, πιστεύουμε ότι έχουμε και την πολιτική δυνατότητα αλλά και τη στήριξη των δημοτών μας, ώστε να αντισταθούμε σθεναρά σε τέτοιες αποφάσεις και προθέσεις που πάντως δεν προκύπτουν από πουθενά σε σχέση με την αξιολόγηση των δομών των ΟΤΑ.

Επαναλαμβάνουμε πως εάν απαιτηθεί, θα ενεργοποιηθούμε ισχυρά για το συμφέρον της περιοχής της Λίμνης Πλαστήρα όπως εδώ και 20 χρόνια κάνουμε. Είμαστε σίγουροι ότι θα βρούμε συμπαραστάτες και τους αρθρογραφούντες.

social share
facebook icontwitter icongoogle plus iconpinterest icon