Οδηγίες και ενημέρωση για τα παιδιά που θα φιλοξενηθούν στην κατασκήνωση Νεράϊδας Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

facebook google plus rss
ΔΗΜΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ : ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ
Αρχική Δημότης Νέα - Ανακοινώσεις , Νέα – Ανακοινώσεις Κέντρο Κοινότητας Οδηγίες και ενημέρωση για τα παιδιά που θα φιλοξενηθούν στην κατασκήνωση Νεράϊδας Δήμου Λίμνης Πλαστήρα
Print Friendly, PDF & Email
14/07/2018

-Για τα παιδιά που θα φιλοξενηθούν την πρώτη περίοδο δηλαδή: Άφιξη 1 Αυγούστου ημέρα Τετάρτη και αναχώρηση 10 Αυγούστου ημέρα Παρασκευή.
-Η άφιξη και η αναχώρηση των παιδιών στο χώρο της κατασκήνωσης θα γίνει με ευθύνη των γονέων, δηλαδή με δικά τους μεταφορικά μέσα.
-Η άφιξη την 1η Αυγούστου θα γίνεται από τις 9 π.μ έως και 1μ.μ.Οι ίδιες ώρες ισχύουν και για την αποχώρηση.
-Για την είσοδό των παιδιών θα πρέπει να προσκομίζετε την απόδειξη πληρωμής του ποσού των 30 €.Η καταβολή του ποσού θα γίνεται στον λογαριασμό του Δήμου, της Εθνικής τράπεζας που είναι:ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ 368/540927-68 ΙΒΑΝ:GR3901103680000036854092768 .
ΠΡΟΣΟΧΗ!ΣΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΩΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΝΕΡΑΪΔΑΣ ΤΟΥ ΓΙΟΥ/ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΦΜ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ Η ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ.
-Εξαιρούνται της καταβολής όσοι αναγράφονται στην ανακοίνωση του Δήμου για τις εγγραφές στις κατασκηνώσεις.

Σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό της κατασκήνωσης τα απαραίτητα εφόδια που πρέπει να έχουν μαζί τα παιδιά σας είναι τα εξής:
Ατομικά Εφόδια κατασκηνωτών –τριών

Πιζάμες ή νυχτικά
Δύο σεντόνια – μία μαξιλαροθήκη
Μία κουβέρτα ή υπνόσακο
Δύο πετσέτες μπάνιου – μία προσώπου – μία ποδιών
Εσώρουχα (τουλάχιστον 7 αλλαξιές)
Καπέλο τζόκεϊ
Μπλουζάκια μακό (τουλάχιστον 6)
Κοντά παντελόνια (τουλάχιστον 4)
Πουλόβερ ή μπουφάν
Αντηλιακό
Γραφική ύλη: μπλοκ, στυλό, μολύβι, σβηστήρα, ξύστρα, μαρκαδόροι
Σαγιονάρες
Αθλητικά παπούτσια
Κάλτσες αθλητικές (τουλάχιστον 6 ζεύγη)
Μακρύ παντελόνι
Ατομικά Είδη καθαριότητας : χτένα ή βούρτσα, σαπούνι με σαπουνοθήκη, οδοντόβουρτσα, οδοντόπαστα, σαμπουάν, σφουγγάρι, χαρτομάντιλα, σακούλες απορριμμάτων ή σάκο άπλυτων ,αφρόλουτρο.
Κάρτα καρτοτηλεφώνου
Παγούρι
Λοσιόν για κουνούπια
Μικρό χρηματικό ποσό , που επιθυμείτε να προμηθεύσετε σε περίπτωση που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη μοναδική έξοδο που προβλέπεται.

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ. Βιβλία Είδη ζωγραφικής και χειροτεχνίας Μουσικό όργανο. Φακός με μπαταρίες. Η κατασκήνωση δεν ευθύνεται για την απώλεια ειδών και αντικειμένων των κατασκηνωτών. Καλό θα ήταν τα είδη και τα αντικείμενα των κατασκηνωτών να είναι καταλλήλως μαρκαρισμένα αντικειμένων των κατασκηνωτών
Παρακαλούνται οι γονείς – κηδεμόνες να αποφύγουν ψαλιδάκια, μαχαιράκια, νυχοκόπτες, αιχμηρά αντικείμενα κ.λπ., καθώς έτσι αποφεύγεται ο κακός χειρισμός τους από τα παιδιά.
Το επισκεπτήριο θα είναι: Κυριακή 5 Αυγούστου. Τηλέφωνο κατασκήνωσης: 2441092700 και 2441092777.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα, η Διεύθυνση θα ενημερώνει άμεσα τους γονείς. Η παραλαβή των παιδιών μπορεί να γίνεται από τους γονείς ή από τρίτους, με εξουσιοδότηση από τους γονείς.

Τηλέφωνα επικοινωνίας για οποιαδήποτε πληροφορία :24413-52216 και 24413-52202

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ
ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΝΕΡΑΪΔΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΣΙΑΝΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Κ. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ
ΜΕΛΟΣ Δ.Σ ΚΕΔΕ

social share
facebook icontwitter icongoogle plus iconpinterest icon