Παράταση προθεσμίας συμμετοχής στον Ε’ λογοτεχνικό διαγωνισμό «Αντώνης Σαμαράκης»

facebook google plus rss
ΔΗΜΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ : ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ
Αρχική Δημότης Νέα - Ανακοινώσεις , Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί Παράταση προθεσμίας συμμετοχής στον Ε’ λογοτεχνικό διαγωνισμό «Αντώνης Σαμαράκης»
Print Friendly, PDF & Email
08/07/2020

Παρατείνεται η προθεσμία μέχρι 30/9/2020 για τη συμμετοχή στον Ε’ Διεθνή Διαγωνισμό Διηγήματος «Αντώνης Σαμαράκης», ο οποίος γίνεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του «έτους Σαμαράκη» του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα. Αυτό αποφάσισε η Οργανωτική Επιτροπή, λόγω της υγειονομικής κρίσης και των προβλημάτων που προκάλεσε ο COVID19.

Ο Διαγωνισμός Διηγήματος απευθύνεται σε νέους συγγραφείς (γέννηση 1980 και εντεύθεν). Θέμα του είναι οι «Εξ-εγέρσεις και Επ-αναστάσεις», όπως τις αντιλαμβάνονται οι συγγραφείς, ενώ τα διηγήματα που θα ξεχωρίσουν, θα δημοσιευτούν σε ειδική συλλεκτική ανθολογία, που θα εκδοθεί το 2021 από γνωστό εκδοτικό οίκο, στο πλαίσιο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

Οι διακριθέντες θα λάβουν ως έπαθλο έργο σύγχρονης τέχνης (έργο του Παντελή Σαμπαλιώτη) και κάθε βραβείο συνοδεύεται με τριήμερη φιλοξενία στη λίμνη Πλαστήρα για δύο άτομα. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα του Δήμου 24413–52200 και 24413-52208 και με το ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο logos.samarakis@gmail.com, κ. Στέλλα Κορομπίλια.

social share
facebook icontwitter icongoogle plus iconpinterest icon