Πολιτική λύση στο πρόβλημα μετεγκατάστασης του Λαμπερού

facebook google plus rss
ΔΗΜΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ : ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ
Αρχική Δημότης Νέα - Ανακοινώσεις Πολιτική λύση στο πρόβλημα μετεγκατάστασης του Λαμπερού
Print Friendly, PDF & Email
19/06/2021

Ζήτησε ο δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα στη συνάντηση με τον ΓΓ του Υπουργείου Εργασίας κ. Σταμάτη

Συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα κ. Γιώργο Σταμάτη και υπηρεσιακούς παράγοντες είχε ο δήμαρχος λίμνης Πλαστήρα Παναγιώτης Νάνος, στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα, συνοδευόμενος από το γραμματέα του Δήμου κ. Βασίλη Μπράντζο.

Ο δήμαρχος έθεσε υπόψη του αρμόδιου Γ.Γ. την αδήριτη ανάγκη να αντιμετωπιστεί άμεσα το πρόβλημα με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, λόγω του γεγονότος ότι ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα είναι δύο φορές σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Λόγω γραφειοκρατικών και άλλων προβλημάτων που εμποδίζουν την λύση του προβλήματος, ο δήμαρχος ζήτησε άμεσα πολιτική λύση για την μετεγκατάσταση του Λαμπερού, ένα ζήτημα που εκκρεμεί περισσότερο από 40 χρόνια και αυτό δεν μπορεί άλλο να συνεχιστεί. Στη σύσκεψη που ακολούθησε με τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Εργασίας, εξετάστηκαν τα προβλήματα που εμποδίζουν την επίλυση του προβλήματος.

Ο δήμαρχος κατέθεσε υπόμνημα με προτάσεις και ζήτησε την άμεση διανομή των οικοπέδων και την παραχώρηση τίτλων κυριότητας με συμβολικό αντίτιμο στους δικαιούχους.

social share
facebook icontwitter icongoogle plus iconpinterest icon