📌 Πρόσκληση σε Εκδήλωση Ενημέρωσης για Ε.Α.Π. Αγράφων

facebook google plus rss
ΔΗΜΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ : ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ
Αρχική Δημότης Νέα - Ανακοινώσεις , Προσκλήσεις 📌 Πρόσκληση σε Εκδήλωση Ενημέρωσης για Ε.Α.Π. Αγράφων
Print Friendly, PDF & Email
25/11/2023
Οι Δήμοι Λίμνης Πλαστήρα, Αργιθέας Καρδίτσας και Αγράφων Ευρυτανίας, οργανώνουν εκδήλωση παρουσίασης του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος Αγράφων, (ΕΑΠΑ). Εισηγητής είναι ο κ. Δημήτρης Σκάλκος, Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, του Υπουργείου Ανάπτυξης, Πρόεδρος της Επιτροπής Καθοδήγησης του ΕΑΠΑ με συνεισηγητές Γενικούς Γραμματείς των Υπουργείων που συμμετέχουν στο ΕΑΠΑ.
Στην εκδήλωση θα παραστεί και θα μιλήσει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, ο οποίος θα επισκεφθεί σημεία όπου εκτελούνται έργα αποκατάστασης από τις καταστροφές του ακραίου καιρικού φαινομένου «Daniel».
Στην εκδήλωση συμμετέχουν στελέχη των Ειδικών Υπηρεσιών Συντονισμού και Διαχείρισης Έργων από συναρμόδια Υπουργεία, παλαιοί και νέοι αιρετοί της Αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι φορέων της Καρδίτσας, κ.α.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Μορφοβουνίου «Αντώνης Σαμαράκης», το απόγευμα της Κυριακής 26/11/2023 και ώρα 5 μ.μ.
Την Δευτέρα στην Λίμνη Πλαστήρα θα συνεδριάσει η Επιτροπή Καθοδήγησης του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος Αγράφων, με αντικείμενο την ένταξη νέων έργων, τα οποία στοχεύουν στην αναβάθμιση των τουριστικών υποδομών και της ανανέωσης του τουριστικού προϊόντος των Αγράφων.

Φωτογραφία αρχείου από την 1η Συνεδρίαση της Επιτροπής ΕΑΠΑ (Μάιος 2023)

social share
facebook icontwitter icongoogle plus iconpinterest icon