Συμμετοχή Δήμου Λίμνης Πλαστήρα στην έκθεση “PHILOXENIA”

facebook google plus rss
ΔΗΜΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ : ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ
Αρχική Δημότης Νέα - Ανακοινώσεις Συμμετοχή Δήμου Λίμνης Πλαστήρα στην έκθεση “PHILOXENIA”
Print Friendly, PDF & Email
17/12/2013

Δεύτερη, άκρως επιτυχημένη, συνεχής παρουσία του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia στη Θεσσαλονίκη.

Σε συνεργασία με το νεοσύστατο Σύλλογο Επαγγελματιών Τουρισμού της Λίμνης, παρουσίασε, αναλαμβάνοντας και το σύνολο των δαπανών, ένα ιδιαίτερα ελκυστικό περίπτερο.

Με ευθύνη της Αντιδημάρχου Τουρισμού και Πολιτισμού κας Βάσως Ξηροφώτου, του Προέδρου των Επαγγελματιών κου Αντώνη Κρομμύδα και με την παρουσία αρκετών συνεργατών του Δήμου αλλά και πλειάδας επαγγελματιών, έγιναν ουσιαστικές επαφές και διανεμήθηκαν χιλιάδες αφίσες και φυλλάδια προβολής.

Το ενδιαφέρον βέβαια εστιάστηκε στις επαφές με Tour Operators από όλο τον κόσμο, στους οποίους και έγινε αναλυτική παρουσίαση της περιοχής με σκοπό την προσέλκυση ξένων τουριστών και κλείστηκαν συμφωνίες όπως η δωρεάν διανομή του φυλλαδίου του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα από τις Κυπριακές Αερογραμμές.

Προσφέρθηκαν τοπικά εδέσματα, γλυκά από τον Συνεταιρισμό Γυναικών, κρασιά Καραμήτρου και μέλι Γιαννίκη.

Το περίπτερο επισκέφτηκαν η Υπουργός Τουρισμού κα Κεφαλογιάννη, ο Υφυπουργός Εξωτερικών κος Τσιάρας, o Δημάρχος του Δήμου κος Δημήτρης Τσιαντής, ο Αντιπεριφερειάρχης κος Τσιάκος, αρκετοί Δήμαρχοι και πλήθος κόσμου.

social share
facebook icontwitter icongoogle plus iconpinterest icon