Συνάντηση Δημάρχου κ. Τσιαντή με τον Γ.Γ. Υπουργείου Εσωτερικών – Επισκέψεις σε Ε.Ε.Τ.Α.Α. και Υ.ΠΕ.Κ.Α.

facebook google plus rss
ΔΗΜΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ : ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ
Αρχική Δημότης Νέα - Ανακοινώσεις Συνάντηση Δημάρχου κ. Τσιαντή με τον Γ.Γ. Υπουργείου Εσωτερικών – Επισκέψεις σε Ε.Ε.Τ.Α.Α. και Υ.ΠΕ.Κ.Α.
Print Friendly, PDF & Email
17/12/2013

Με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών κο Γιάννη Ιωαννίδη, συναντήθηκε η Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα και Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της ΚΕΔΕ κος Δημήτρης Τσιαντής, τη Δευτέρα 20 Μαΐου.

Η συνάντηση αφορούσε το ζήτημα-πρόταση της ΚΕΔΕ για σύνταξη νέας νομοθετικής ρύθμισης που να αφορά τις ληξιπρόθεσμες οφειλές των πολιτών προς τους Δήμους, με βάση την πραγματική δυνατότητα αυτών και με βάση τα νέα δεδομένα που προκάλεσε και προκαλεί η οικονομική κρίση και η έλλειψη ρευστότητας στην αγορά.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής κος Γιάννης Μουράτογλου.

Επίσης ο κος Τσιαντής συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ε.Ε.Τ.Α.Α. κο Νίκο Βαφειάδη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κο Ράλλη Γκέκα, για ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά των ΟΤΑ αλλά και αιτήματα του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα σε σχέση με χρηματοδοτικά προγράμματα του ΕΣΠΑ, που υλοποιεί η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α).

Επίσης ο Δήμαρχος επισκέφτηκε το ΥΠΕΚΑ (Πράσινο Ταμείο), όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Ταμείου κο Κωνσταντίνο Σερράο για ενημέρωσή του που αφορούσε επίσης αιτήματα του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα προς αυτό, προϋπολογισμού 400 χιλιάδων ευρώ.

social share
facebook icontwitter icongoogle plus iconpinterest icon