Συναντήσεις Δημάρχου Λίμνης Πλαστήρα στην Αθήνα

facebook google plus rss
ΔΗΜΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ : ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ
Αρχική Δημότης Νέα - Ανακοινώσεις Συναντήσεις Δημάρχου Λίμνης Πλαστήρα στην Αθήνα
Print Friendly, PDF & Email
17/12/2013

Στα Υπουργεία Εσωτερικών, Πολιτισμού και την Κ.Ε.Δ.Ε.

Κατά την παραμονή του στην Αθήνα στις 13 και 14 Μαρτίου ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα και Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Κ.Ε.Δ.Ε. κ. Δημήτρης Τσιαντής, πραγματοποίησε συναντήσεις εργασίας για τα παρακάτω θέματα.

Πρώτον, στο Υπουργείο Εσωτερικών με το Δ/ντή του Υπουργού κου Στυλιανίδη, για τις εξελίξεις που αφορούν το αίτημα του Δήμου για ενίσχυσή του και που σχετίζεται με τις τεράστιες ζημιές που υπέστη η περιοχή από τις συνεχείς πλημμύρες. Ιδιαίτερα ο Δήμαρχος ανάδειξε το θέμα της παντελούς αδυναμίας πρόσβασης στον οικισμό Κέδρος Μπελοκομύτη (Ζυγογιαννέικα).

Δεύτερον, ο Δήμαρχος επισκέφτηκε το Υπουργείο Πολιτισμού και συναντήθηκε με το Δ/ντη του αναπληρωτή Υπουργού κ. Τζαβάρα, για το θέμα της υποστήριξης του Δήμου στο ζήτημα της διοργάνωσης του 4ου Πανελλήνιος Λογοτεχνικού Διαγωνισμού “Αντώνης Σαμαράκης”, διαγωνισμού που από πλευράς Δήμου ξεκίνησαν οι διαδικασίες οργάνωσης. Συζητήθηκε λοιπόν το θέμα να τεθεί o Διαγωνισμός υπό την αιγίδα του Υπουργείου καθώς επίσης και άλλες μορφές ενίσχυσης της προσπάθειας.

Επίσης στο Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε. ο Δήμαρχος εισηγήθηκε την υποστήριξη του Διαγωνισμού από την Κεντρική ένωση Δήμων Ελλάδας, εισήγηση που έγινε ομόφωνα αποδεκτή.

social share
facebook icontwitter icongoogle plus iconpinterest icon