Συνεδρίαση της Επιτροπής Πολιτικής Συνοχής και Ανάπτυξης της Κ.Ε.Δ.Ε. για τους ορεινούς Δήμους με συμμετοχή του Δημάρχου κ.Τσιαντή

facebook google plus rss
ΔΗΜΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ : ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ
Αρχική Δημότης Νέα - Ανακοινώσεις Συνεδρίαση της Επιτροπής Πολιτικής Συνοχής και Ανάπτυξης της Κ.Ε.Δ.Ε. για τους ορεινούς Δήμους με συμμετοχή του Δημάρχου κ.Τσιαντή
Print Friendly, PDF & Email
02/04/2014

ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΚΕΔΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΕΙΝΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

ΠΑΡΩΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

Στη συνεδρίαση της Επιτροπής Πολιτικής Συνοχής και Ανάπτυξης της ΚΕΔΕ την Τετάρτη 12/03/2014 στα Γρεβενά, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα και Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της ΚΕΔΕ Δημήτρης Τσιαντής.

Στη συνεδρίαση υπήρξε εκτενής ενημέρωση και προετοιμασία για θεσμικά θέματα που αφορούν τους ορεινούς Δήμους. Επίσης αναδείχθηκε η αναγκαιότητα οικονομικής υποστήριξης των μικρών ορεινών και νησιωτικών Δήμων και ποιες μορφές χρηματοδότησης προτείνονται, ιδιαίτερα μέσω του Νέου ΕΣΠΑ αλλά και μέσω Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος.

Ειδική εισήγηση – πρόταση είχε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ε.Ε.Τ.Α.Α. κ. Ράλλης Γκέκας με θέμα: “Οι ορεινοί Δήμοι στη νέα Προγραμματική περίοδο”.

Ενημέρωση για τα νέα οικονομικά δεδομένα στην Αυτοδιοίκηση υπήρξε τόσο από κ. Τσιαντή όσο και από τον Αντιπρόεδρο της Επιτροπής κ. Μουράτογλου.

social share
facebook icontwitter icongoogle plus iconpinterest icon