Σύσκεψη Περιφέρειας – Δήμου Λίμνης Πλαστήρα με αντικείμενο την ύδρευση Νεοχωρίου

facebook google plus rss
ΔΗΜΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ : ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ
Αρχική Δημότης Νέα - Ανακοινώσεις Σύσκεψη Περιφέρειας – Δήμου Λίμνης Πλαστήρα με αντικείμενο την ύδρευση Νεοχωρίου
Print Friendly, PDF & Email
17/12/2013

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου στα γραφεία του Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Τσιάκου ανάμεσα σε υπηρεσιακά στελέχη της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Αντιπεριφέρειας και στελεχών του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα.

Το θέμα που απασχόλησε τη συνάντηση ήταν η εξέλιξη του έργου Ύδρευσης που αφορά πρωτίστως το Νεοχώρι αλλά και τη Νεράιδα και την Πεζούλα.

Είναι προϋπολογισμού 1.870.000,00 € και χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ με φορέα υλοποίησης την Περιφέρεια Θεσσαλίας, εργολαβία που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ως γνωστό ιδιαίτερα στο Νεοχώρι το πρόβλημα της Ύδρευσης είναι οξύτατο με αποτέλεσμα να δημιουργούνται τεράστια προβλήματα απ΄την έλλειψη του πόσιμου ύδατος και η ανάγκη γρήγορης προόδου του έργου είναι επιτακτική.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Τσιάκος Βασίλης, ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα κ. Τσιαντής Δημήτριος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νεοχωρίου κ. Κελεπούρης Βασίλειος, ο Αντιδήμαρχος κ. Σακελλαρίου Γεώργιος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κκ Γώγουλος Γεώργιος, Αργύρης Γεώργιος και Κουτρομάνος Δημήτριος (ως και Δ/ντής τεχνικής επίβλεψης της Δ/νσης).

Επίσης παραβρέθηκαν η Δ/ντρια της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Μήτσιου Μαρία και ο επιβλέπων κ. Χαλιαμάλιας Χρήστος.

social share
facebook icontwitter icongoogle plus iconpinterest icon