Στη 2η Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού NOSTOS 2017 μέσω ΠΕΔ Θεσσαλίας συμμετείχε ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα

facebook google plus rss
ΔΗΜΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ : ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ
Αρχική Δημότης Νέα - Ανακοινώσεις Στη 2η Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού NOSTOS 2017 μέσω ΠΕΔ Θεσσαλίας συμμετείχε ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα
Print Friendly, PDF & Email
25/10/2017

Ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα συμμετείχε στη 2η έκθεση ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ NOSTOS 2017 για τις ειδικές και εναλλακτικές μορφές τουρισμού που διεξήχθη στη Ναύπακτο 13-16 Οκτωβρίου και φιλοξενήθηκε στο περίπτερο της ΠΕΔ Θεσσαλίας.

Οι συμμετοχές στη NOSTOS Expo περιελάμβαναν περιφέρειες, δήμους, φορείς του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα και μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα των εναλλακτικών μορφών τουρισμού.Οι επαγγελματίες που συμμετείχαν στην συγκεκριμένη έκθεση συναντηθήκαν με 38 Hosted Buyers από 40 πρακτορεία και συνολικά από 15 χώρες.

Στο NOSTOS forum έγιναν ενημερώσεις από τους φορείς και την ακαδημαϊκή κοινότητα για την ανάδειξη του εναλλακτικού τουρισμού. Επίσης στο NOSTOS FOOD TOURISM έλαβαν χώρα παρουσιάσεις τοπικών γεύσεων και προϊόντων της χώρας μας.

Με αυτή τη συμμετοχή ο δήμος μας θέλησε να αναδείξει τη λίμνη  Πλαστήρα ως προορισμό εναλλακτικού τουρισμού στην εσωτερική αλλά κυρίως στην παλιά και νέα εξωτερική αγορά.

Στην έκθεση ο δήμος εκπροσωπήθηκε από την εντεταλμένη σύμβουλο για θέματα τουρισμού, κυρία Μαρίνα Θέου.

social share
facebook icontwitter icongoogle plus iconpinterest icon