Στην καμπάνια του Let s do it Greece, ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα

facebook google plus rss
ΔΗΜΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ : ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ
Αρχική Δημότης Νέα - Ανακοινώσεις Στην καμπάνια του Let s do it Greece, ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα
Print Friendly, PDF & Email
22/03/2017

Ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών του δράσεων, συμμετέχει στην πανελλαδική εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού Let s do it Greece, η οποία διοργανώνεται στη χώρα μας για έκτη συνεχή χρονιά και η οποία θέτει ως στόχο να καθαριστεί από εθελοντές μέσα σε μία μόνο μέρα ολόκληρη η χώρα από κάθε λογής σκουπίδια.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εθελοντική καμπάνια καθαρισμού σε όλο τον κόσμο. Πολίτες από κάθε γωνία του πλανήτη συντονίζονται και καθαρίζουν τις χώρες τους, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να περάσουν το μήνυμα της προστασίας και της διατήρησης ενός καθαρού περιβάλλοντος.

Την Κυριακή 2 Απριλίου 2017, συντονιζόμαστε ταυτόχρονα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, από τις 10 το πρωί έως τις 1 το μεσημέρι, για να διαδώσουμε το μήνυμα της συνεργασίας και του εθελοντισμού σε ολόκληρη τη χώρα και να πραγματοποιήσουμε εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης.

Στόχος του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα, με τη συμμετοχή του στην εν λόγο περιβαλλοντική δράση, είναι να δημιουργηθεί μια κοινή προσπάθεια από όλους τους δημότες για τον καθαρισμό όσο δυνατόν περισσότερων περιοχών του Δήμου μας και συγχρόνως να ενεργοποιηθούν εθελοντικές οργανώσεις, σύλλογοι, επιχειρήσεις, ιδιώτες, σχολεία και άλλοι φορείς του Δήμου μας, ώστε όλοι μαζί να συμβάλουμε στην διατήρηση και την προστασία του περιβάλλοντος.

Όλοι μαζί μπορούμε…. Ελπίζουμε όλοι εσείς που διακατέχεστε από υψηλό αίσθημα εθελοντισμού να στηρίξετε τη μεγάλη αυτή προσπάθεια και να διαδώσουμε από κοινού το μήνυμα για ένα καθαρό περιβάλλον.

Υπεύθυνοι προγράμματος: Κελεπούρης Βασίλης και Θέου Μαρίνα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και την επίσημη ιστοσελίδα της εκστρατείας www.letsdoitgreece.org. Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στο www.letsdoitgreece.org και προσθέτοντας την δράση τους στο χάρτη www.letsdoitgeece.org/map κοινοποιώντας παράλληλα την πρόθεση τους αυτή στο Δήμο τηλεφωνικά στο 2441352200 η με fax στο 2441095308.

Επίσης το Υπουργείο Παιδείας για άλλη μια χρονιά έδωσε έγκριση για τη διεξαγωγή “Εβδομάδας Εθελοντισμού Lets do it Greece 2017” σε όλα τα σχολεία της χώρας που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει την Δεύτερα 27 Μάρτιου έως 31 Μάρτιου με κορύφωση την ημέρα της πανελληνίας δράσης την Κυριακή 2 Απριλίου 2017. Πρόκειται για μια εβδομάδα δράσεων μέσα στη σχολική μονάδα και με την συμμετοχή όλης της σχολικής κοινότητας με σκοπό να υιοθετηθεί ο σχολικός χώρος ως πεδίο δράσης καθαρισμού και βελτίωσης του περιβάλλοντος.

ΓΙΝΕ Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ…

social share
facebook icontwitter icongoogle plus iconpinterest icon