Στην Κύπρο σε αυτοδιοικητική εκδήλωση ο Δήμαρχος κ. Τσιαντής

facebook google plus rss
ΔΗΜΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ : ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ
Αρχική Δημότης Νέα - Ανακοινώσεις Στην Κύπρο σε αυτοδιοικητική εκδήλωση ο Δήμαρχος κ. Τσιαντής
Print Friendly, PDF & Email
02/04/2014

Σε Αυτοδιοικητική εκδήλωση στη Λάρνακα της Κύπρου παραβρέθηκε το Σάββατο 15 Μαρτίου, ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα και Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, κ. Δημήτρης Τσιαντής, προσκεκλημένος του Δημάρχου Λάρνακας και της Αμφικτιονίας Δήμων.

Η εκδήλωση-ημερίδα αφορούσε τις αλλαγές που αρχίζουν να υλοποιούνται στα αυτοδιοικητικά δεδομένα της Κύπρου ενόψει δημιουργίας ισχυρότερων Αυτοδιοικητικών μονάδων στη χώρα.

Στην Ελληνική αποστολή συμμετείχε επίσης ο Δήμαρχος Λειβαδιάς και Πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών της ΚΕΔΕ κος Νίκος Παπαγγελής καθώς και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ε.Ε.Τ.Α.Α. κ. Ράλλης Γκέκας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Υπουργός Εσωτερικών της Κύπρου κος Χάσικος, η Γ.Γ. Γραμματέας του ίδιου Υπουργείου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Κύπρου και Δήμαρχος Αμμοχώστου καθώς και πλήθος άλλων Δημοτικών Αρχών, κοινοταρχών και Αυτοδιοικητικών στελεχών.

Εκ μέρους των δύο Ελλήνων Δημάρχων των κ.κ. Τσιαντή και Παπαγγελή, πέραν της συμμετοχής τους στην εκδήλωση, κατατέθηκαν στεφάνια στη μνήμη των πεσόντων το 1974 Ελλήνων στρατιωτών, υπαξιωματικών και αξιωματικών της ΕΛ.ΔΥ.Κ. στο μνημείο πεσόντων και αγνοούμενων στη Λάρνακα.

social share
facebook icontwitter icongoogle plus iconpinterest icon