Συνάντηση δημάρχου λίμνης Πλαστήρα με τη διοίκηση της 5ης ΥΠΕ για αναβάθμιση των Υπηρεσιών Υγείας

facebook google plus rss
ΔΗΜΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ : ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ
Αρχική Δημότης Νέα - Ανακοινώσεις Συνάντηση δημάρχου λίμνης Πλαστήρα με τη διοίκηση της 5ης ΥΠΕ για αναβάθμιση των Υπηρεσιών Υγείας
Print Friendly, PDF & Email
07/05/2021

Διαδοχικές συζητήσεις με τη διοίκηση της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας σε πολύ καλό κλίμα, είχε ο δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα Παναγιώτης Νάνος.

Αρχικά συναντήθηκε με τον διοικητή κ. Φώτη Σερέτη και έπειτα με τους υποδιοικητές κ.κ. Στ. Παπαγεωργίου και Ηλ. Τσιαούση. Ο δήμαρχος επανέφερε το θέμα δημιουργίας του Κέντρου Υγείας στην περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα, το οποίο αποτελεί πάγιο αίτημα του Δήμου. Η δομή Υγείας αποτελεί βασική προϋπόθεση και στήριγμα στην επιχειρούμενη τουριστική, οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της περιοχής, στην μετά – Covid19 εποχή.

Με τους υποδιοικητές της 5ης ΥΠΕ συζητήθηκαν θέματα στελέχωσης των Περιφερειακών Ιατρείων, με την προκήρυξη μόνιμων ιατρών Γενικής Ιατρικής, καθώς και την υλοποίηση προγραμμάτων προληπτικής ιατρικής και Αγωγής Υγείας.

Εκ μέρους της διοίκησης αναγνωρίστηκε η αναγκαιότητα αναβάθμισης των υπηρεσιών Υγείας στην περιοχή της λίμνης Πλαστήρα, όμως η διαχείριση της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης με τον covid19, δεν επέτρεψε πολιτικές ανάπτυξης, γεγονός που αναγνώρισε ο δήμαρχος ως παλαιό στέλεχος Υπηρεσιών Υγείας.

social share
facebook icontwitter icongoogle plus iconpinterest icon