ΒΑΡΥ ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΡΦΟΒΟΥΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΣΜΗΝΑΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΑΛΤΑΔΩΡΟΥ

facebook google plus rss
ΔΗΜΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ : ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ
Αρχική Δημότης Νέα - Ανακοινώσεις ΒΑΡΥ ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΡΦΟΒΟΥΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΣΜΗΝΑΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΑΛΤΑΔΩΡΟΥ
Print Friendly, PDF & Email
14/04/2018

Το Μορφοβούνι, ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα, όλη η Ελλάδα θρηνούν τον άδικο χαμό του σμηναγού πιλότου Γιώργου Μπαλταδώρου μετά από πτώση του Mirage 2000-5 σε αποστολή αναχαίτισης τουρκικού μαχητικού στο Αιγαίο.

Ο αείμνηστος σμηναγός, 34 ετών, καταγόταν από το Μορφοβούνι, την έδρα του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα, εκεί που η τοπική κοινωνία με μεγάλη θλίψη και θρήνο πενθεί τον άδικο χαμό του.

Η κηδεία του ήρωα σμηναγού θα γίνει το Σάββατο 14 Απριλίου στις 2 το μεσημέρι στο Μορφοβούνι, εκεί που διαμένουν μόνιμα οι γονείς του και ο μικρότερος αδερφός του. Η σορός του θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 10:30 το πρωί του Σαββάτου στην κεντρική εκκλησία του χωριού.

Οι σημαίες στα δημοτικά κτίρια κυματίζουν μεσίστιες

Ο Γιώργος Μπαλταδώρος ήταν πατέρας 2 παιδιών, ενός αγοριού 11 ετών και μιας κόρης 9 ετών. Εξαίρετος χαρακτήρας καθώς την κάθε του πράξη τη διέκρινε η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα. Ήταν πολύ αγαπητός και συμπαθής στην κοινωνία του χωριού όπως και συνολικά η οικογένειά του.

Από την πρώτη στιγμή της δημοσιοποίησης του άτυχου συμβάντος ο Δήμαρχος του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα και οι συνεργάτες του, εξέφρασαν τα συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή τους προς τους οικείους του. Ο Δήμαρχος, άλλωστε, συνδέεται με προσωπική και οικογενειακή φιλία με την οικογένεια του εκλιπόντος και δήλωσε τα εξής:

«Θρηνούμε, πενθούμε και συμπαραστεκόμαστε στην οικογένεια του εκλιπόντος αλλά και στην αεροπορική οικογένεια. Είναι δύσκολες στιγμές για όλους…

Ο Γιώργος έπεσε υπέρ πατρίδος…

Είναι ήρωας για μας και πιστεύω και για το κάθε Έλληνα όπου γης.

Του αξίζει τιμή και δόξα.

Στο Μορφοβούνι, στο Δήμο μας, είμαστε περήφανοι γι’ αυτόν»

 

social share
facebook icontwitter icongoogle plus iconpinterest icon