📍 Συναυλία με Διεθνείς Καλλιτέχνες στο Υπαίθριο Θέατρο Πεζούλας

facebook google plus rss
ΔΗΜΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ : ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ
Αρχική Δημότης Νέα - Ανακοινώσεις 📍 Συναυλία με Διεθνείς Καλλιτέχνες στο Υπαίθριο Θέατρο Πεζούλας
Print Friendly, PDF & Email
30/06/2023
Σημαντική συναυλία – αφιέρωμα στη Μαρία Κάλλας, οργανώνεται στο Υπαίθριο Θέατρο της Πεζούλας το Σάββατο 1/7/2023, στις 8:30 το βράδυ, από το 41ο Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.
Καλλιτεχνικοί πρωταγωνιστές της βραδιάς, η διακεκριμένη υψίφωνος και πανεπιστημιακή καθηγήτρια Anastasija Holc. Στο πιάνο συνοδεύει η σπουδαία ερμηνεύτρια και Αccompagnatrice Dina Hadziomerovic. Η συναυλία με τίτλο «Βραδιά Κάλλας» με τις διακεκριμένες καλλιτέχνιδες, περιλαμβάνει την παρουσίαση των δημοφιλέστερων ερμηνειών της Όπερας που χαρακτηρίζουν την διαδρομή της Μαρίας Κάλλας.
Το πρόγραμμα θα ανοίξει η Μικτή Συμπεριληπτική Χορωδία Καρδίτσας του Ωδείου Καρδίτσας – Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης, υπό την διεύθυνση του Νίκου Ευθυμιάδη, στην πρώτη της εμφάνιση στην Ελλάδα και στην Καρδίτσα. Η εκδήλωση θα υλοποιηθεί, στο πλαίσιο του 41ου Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας με πρωτοβουλία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Χορωδιών και Διευθυντών Χορωδίας, με συνδιοργανωτή το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα και την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας- Περιφέρεια Θεσσαλίας και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Η συναυλία της διακεκριμένης Λευκορωσίδας – Σερβίδας σολίστ, αποτελεί καλλιτεχνικό γεγονός στη μουσική Ιστορία της Λίμνης Πλαστήρα, δεδομένου ότι πρόκειται για καλλιτέχνιδα –επαγγελματία πολύ υψηλού επιπέδου. Το πρόγραμμα παρουσιάζει ο κ. Αλέξης Κωστάλας.
social share
facebook icontwitter icongoogle plus iconpinterest icon